• Többnemzetiségű papírzacskók gyártója

      Szakterületünk a nagy mennyiségű vevők szállítása a következő piaci ágazatokban. Bármi legyen is az Ön specifikációja, testreszabhatjuk a táskákat és a szolgáltatásokat a költségvetés szerint.

      Kérdezze meg most
    • termékeink

    • Egyedi ajánlat

      élelmiszer-menni papírzacskók

      HőtömítésTM FSC / PEFC papírzacskók, ideálisak az ételek forró vagy hideg tartására a szállítás során. Ideális szállításhoz és házhoz szállításhoz egyaránt.

    • A RePapaPac®Nature legbarátságosabb hordozója

      Repapapac - újrahasznosítható papírzacskó

      Az első a papírzsák-ipar számára, amelyet az AB Group Packaging hozott neked. RePapaPac®, az újrahasznosítható papírzacskó a „Természetes legbarátságosabb hordozó”. 100% -ban újrafelhasználható, szuper erős, víz- és szakadásálló és fenntartható. Ez a termék gyorsan válik a vastagabb műanyag zacskók alternatívájává azon vásárlók számára, akik csökkenteni akarják a műanyagok mennyiségét üzletekben.

    • Sok különböző vásárlói forgatókönyvet kínálunk:

      Dolgozunk az új, papírzacskóba tartozó, nagy mennyiségű vevőkkel, akik elmozdulnak a műanyag zacskóktól.
      Tervezhetjük az összes vagy részleges szállítási portfólió átmeneteinek műanyagból papírra történő átviteleit.
      Olyan vásárlókkal dolgozunk, akik új vagy második szállítót keresnek papírzacskóikhoz.

      Kérdezze meg most
    • Szolgáltatásaink

    • Szén-semleges termékek

      Szén-semleges táska

      A zöld energiahatékony, tiszta levegő előállítási folyamata és az etikus ellátási lánc természetes választást tesz számunkra.

    • Globális ellátási lánc

      Globális ellátási lánc

      Az AB Group Packaging elsődleges küldetése a garantált ellátás. ERP rendszereket alkalmazunk olyan stratégiák létrehozására, amelyek mindig kielégítik a keresletet. Mindig a megfelelő méretű, a megfelelő helyen, a megfelelő időben és a költségvetésén belül lévő táskák vannak.

    • Bolygó-tudatos papírzacskók

      A fenntartható erdőgazdálkodás, a tiszta energia és a szén-semleges gyártás teszik az AB-csoport papírzacskóit természetes választássá.

      Kérdezze meg most
    • Óceánbarát

      Tiszta tenger tengelyekkel és tömítésekkel

      Tudjon meg többet az „óceánbarát” tanúsítás bevezetésével kapcsolatos legújabb kezdeményezésről a papír termékekre vonatkozóan.

    • Erdők a jövő számára

      Fa csemete

      Szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel és beszállítóinkkal annak érdekében, hogy fenntartható forrásból származó papírt szállítsunk. Kapható a PEFC és FSC tanúsítvánnyal ellátott papír.

    • Helyi és globális felelősségvállalás

      Egyesült Királyság folyó

      Szigorú minőség- és környezetvédelmi ellenőrzéseket alkalmazunk a legmagasabb szintű környezetvédelem biztosítása érdekében minden helyszínen.

    • Innovatív partnerségek a jobb papírzacskók érdekében

      A papírgyártókkal, a műszaki intézményekkel és az ügyfelekkel együttműködve annak meghatározása, hogy a papírzacskók miként felelnek meg a jövőbeli igényeknek.

      Kérdezze meg most
    • A táskán kívüli gondolkodás

      Innováció egy zsákban

      Szakterületünk az élvonalbeli hordtáska-konstrukciók, fenntartható papír felhasználásával.

    • A márkájához tervezték

      papírzacskó tervezés

      Tervezőcsoportunk szakértője a márka következetességének fenntartása érdekében, összetett projektekben, több helyszínen és nyelven.

    • Óceánbarát tanúsítás

      Delfinek szörfözés a tiszta óceánban

      A partner papírgyárakkal együttműködve vizek tisztaságának fenntartása érdekében tanúsítványokat dolgozunk ki.

    • Multinacionális, nagy mennyiségű papírzacskó-gyártó

      Három stratégiailag elhelyezkedő üzem kiváló minőségű papírzacskókat és rugalmas csomagolási megoldásokat kínál a helyi, nemzeti és multinacionális márkák számára.

      Kérdezze meg most
    • Rólunk

    • Stratégiai helyek = optimális ellátás

      Országok térképe

      Három gyártóüzemmel az Egyesült Királyságban, Írországban és Spanyolországban, valamint a nagy raktárkapacitással ideális helyzetben vagyunk a világ minden tájáról.

    • Etikai ellátási lánc

      Etikai ellátási lánc kép

      Folyamatosan figyelemmel kísérjük ellátási láncunkat annak biztosítása érdekében, hogy megfeleljen a legmagasabb etikai előírásoknak.

  • Kapcsolat

Adatvédelem

Bevezetés

Az AB Group Packaging és leányvállalatai (ABGP) határozottan elkötelezettek a személyes adatok védelme mellett. Ez az adatvédelmi nyilatkozat leírja, miért és hogyan gyűjtjük és használjuk a személyes adatokat, és információkat nyújt az egyének jogairól. Ez vonatkozik a személyes adatokra, amelyeket nekünk nyújtanak magánszemélyek, vagy mások. A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat a jelen adatvédelmi nyilatkozatban ismertetett célokra vagy a gyűjtés helyén másként megadott célokra használhatjuk

A személyes adatok bármilyen információ azonosított vagy azonosítható élő személyre vonatkoznak. Az ABGP számos célból dolgozza fel a személyes adatokat, és a gyűjtés eszközei, a feldolgozás törvényes alapjai, a felhasználás, a nyilvánosságra hozatal és a megőrzési időszakok az egyes célokra eltérhetnek.

A személyes adatok gyűjtése és felhasználása során irányelveinknek átláthatónak kell lenniük arról, hogy miért és hogyan dolgozzuk fel a személyes adatokat. Ha többet szeretne megtudni a meghatározott feldolgozási tevékenységeinkről, kérjük, keresse meg a nyilatkozat vonatkozó szakaszát.

A jogaid

Új adatvédelmi törvények léptek hatályba Európában, amelyek több jogot és választási lehetőséget biztosítanak az Ön adatainak felhasználására vonatkozóan. Az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) megerősíti jogait, hogy a vállalatok hogyan használják az Ön adatait. E jogok összefoglalása a következő.

  • A hozzáférés joga - Önnek joga van arra, hogy másolatot kérjen az Önről birtokában lévő információkról.
  • Helyesbítési jog - Önnek joga van arra, hogy helyesbítse az általad tartott, pontatlan vagy hiányos adatokat.
  • Jog, hogy elfelejtsük - Bizonyos körülmények között kérheti, hogy töröljék a nyilvántartásunkból azokat az adatokat, amelyeket birtokunkban áll rólad.
  • A feldolgozás korlátozásának joga - ha bizonyos feltételek vonatkoznak a feldolgozás korlátozására való joghoz.
  • A hordozhatóság joga - Önnek joga van ahhoz, hogy az önrel kapcsolatos adatait átadjuk egy másik szervezetnek.
  • Jog a tiltakozás - Önnek joga van tiltakozni bizonyos feldolgozási típusok ellen, például a közvetlen marketing ellen.
  • Tilos az automatikus feldolgozás ellen tiltakozni, beleértve a profilozást is - Önnek joga van arra is, hogy az automatizált feldolgozás vagy profilozás jogi következményei alá kerüljen.
  • Bírósági felülvizsgálathoz való jog: abban az esetben, ha az ABGP visszautasítja kérését a hozzáférési jogok alapján, indoklást adunk Önnek, miért.

A fenti kérelmeket tovább kell továbbítani, ha harmadik fél is bevonásra kerül, amint azt személyes adatainak feldolgozása során jeleztük.

Az Ír Köztársaság részéről lásd: www.dataprotection.ie

Az összegyűjtött adatok és felhasználásuk módja

Ha e-mail címét a weboldalon adja meg, azt csak az ABGP fogja használni. Szabályunk az, hogy e-mail címeket ne továbbítsunk harmadik félnek az Ön hozzájárulásának előzetes megszerzése nélkül. Bizonyos típusú adatokat fogadunk és tárolunk, amikor kapcsolatba lép velünk. Például, sok weboldalhoz hasonlóan, „sütiket” is használunk, és bizonyos típusú adatokat kapunk, amikor belépünk a webhelyre. A cookie-k olyan apró részletek, amelyeket az Ön böngészője tárol a számítógép merevlemezén, és lehetővé teszi számunkra, hogy olyan funkciókat biztosítsunk, mint például a cím emlékezése. A sütik törölhetők az eszközéről, vagy blokkolhatók, ha szeretné. A legtöbb böngésző automatikusan elfogadja a sütiket, de megváltoztathatja böngészőjét, hogy megakadályozzák azokat. Az összesített információkat és statisztikákat felhasználhatjuk a webhelyek használatának megfigyelésére is, hogy elősegítsük a weboldal és a szolgáltatásunk fejlesztését, és ezeket az összesített információkat harmadik fél számára is átadhatjuk. Ezek a statisztikák nem tartalmaznak olyan adatokat, amelyek felhasználhatók bármely személy azonosítására. Akkor személyes adatokat gyűjthetünk rólad, ha úgy dönt, hogy a weboldal különféle szakaszaiban megadja azokat információkkal vagy árajánlatokkal. Az Ön által megadott adatok felhasználásra kerülnek az árajánlatkéréshez, az információk megadásához, vagy a webhely, valamint termékeink és szolgáltatásaink fejlesztéséhez.

Hogyan védjük adatait?

Az Internet nem biztonságos médium. Minden erőfeszítést megtettünk az Ön adatainak védelme érdekében. Különféle biztonsági eljárásokat vezetettünk be, amelyeket ebben a politikában meghatározunk. A tűzfalakat kiszolgálóink ​​számára a jogosulatlan forgalom blokkolására használjuk, és ezek a kiszolgálók biztonságos helyen vannak, amelyhez csak felhatalmazott személyzet férhet hozzá. Az Ön adatai titkosítva, bizalmasak és csak törvényes célokra tárolódnak. Minden alkalmazott betartja a belső eljárásokat, és képzettek az adatok biztonságos megőrzése érdekében.

Közzététel az 3rd felek számára

Az Ön személyes adatait nem adjuk el, nem cseréljük ki és nem adjuk bérbe. Politikánk az, hogy a személyes adatokat harmadik személyeknek ne adjuk át az Ön hozzájárulásának előzetes megszerzése nélkül. Biztosíthatunk összesített statisztikákat a felhasználókról, a forgalmi szokásokról és a kapcsolódó webhelyadatokról megbízható harmadik felek számára, de ezek a statisztikák nem tartalmaznak személyes azonosító adatokat.

Előfordulhat, hogy nyilvánosságra kell hoznunk ügyfeleink / beszállítóink nevét, hogy megfeleljenek az 2014 hulladékgazdálkodási csomagolási rendeleteknek, hogy ezeket az információkat a Tanácshoz továbbítsuk. Ezen adatok feldolgozása a GDPR 6.1. Cikkének c) pontja értelmében jogszerű, mivel a következő kritériumok érvényesek: a feldolgozáshoz szükséges az adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése;

Bizonyos körülmények között az ABGP nyilvánosságra hozhatja a személyes adatokat a bűnüldöző szerveknél, feltéve, hogy a kérelem jogos. Ilyen körülmények között az ABGP szükség esetén jogi tanácsadóinktól kér segítséget.

Személyes adatok gyűjtése és felhasználása

Személyes adatokat arra használunk, hogy az Ön nevében tranzakciókat szervezzünk az Önökkel egyetértésben, ügyfeleink és beszállítóink kiszolgálására, valamint minden egyéb szokásos üzleti tranzakciót. Jogos alapunk van a személyes adatok gyűjtésére és felhasználására.

A szerződéshez szükséges:

A személyes adatait össze kell gyűjtenünk és felhasználnunk kell az Ön számára szolgáltatásaink nyújtásához, ide értve, de nem kizárólag, a nevét, elérhetőségeit és a kereskedelmi bankszámla adatait. Korlátozjuk az érzékeny személyes adatokhoz való hozzáférést és azok felhasználását. Új személyes adatokat is létrehozunk.

A személyes adatokat megőrzik és megszokják;

  • Feldolgozza megrendeléseit vagy kellékeit, vagy más üzleti tevékenységeket;
  • Kifizetéseket bocsát ki vagy fogad;
  • Tájékoztassa Önt üzleti tevékenységünkről;
  • Ügyfélszolgálat és szolgáltatás biztosítása; és
  • Vegye fel Önnel a kapcsolatot, hogy tájékoztassa Önt a szükséges intézkedésekről.

A törvény által előírt:

Az Ön személyes adatait olyan törvények és rendeletek betartására használjuk, mint például;

  • Jelentéstétel a szabályozók számára;
  • Megfelelő könyvek és nyilvántartások vezetése.

Bizonyos személyes adatokat gyűjthetünk a pénzmosás elleni törvény betartása érdekében.

Jogos érdek:

Az Ön személyes adatait jogos érdekeink érdekében használjuk, amint az alább látható. Ez nem érinti az adatvédelmi jogait. Hisszük, hogy ezek a felhasználások az ügyfelek javát szolgálják. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van ezzel az adatvédelmi közlemény elérhetőségével.

Statisztikai elemzés

  • Összevonhatjuk és csoportosíthatjuk a személyes adatokat elemzés céljából, hogy segítsenek megérteni ügyfeleinket és jobb szolgáltatásokat fejlesszenek ki az Ön számára.
  • Összefoglaló adatokat használunk szolgáltatásaink és termékeink népszerűsítéséhez

A beleegyezés

Engedélyt kell adnia ahhoz, hogy érzékenynek vagy személyes adatainak bizonyos felhasználása céljából gyűjtsük és felhasználjuk a személyes adatokat. Ön dönthet úgy, hogy hozzájárulást ad-e, vagy sem. Amikor begyűjtjük az Ön hozzájárulását, elmagyarázjuk, mire van szükségünk, és hogyan változtathatja meg a jövőjét.

  • Profilírozó
  • Direkt marketing

    Szeretnénk kapcsolatba lépni Önnel a cégcsoportunk ajánlataival és szolgáltatásaival kapcsolatban, az Ön politikai kommunikációjától eltekintve. Digitális marketing tartalmat csak akkor küldünk Önnek, ha megvan az Ön hozzájárulása. Amikor weblapunkat használja, hozzájárulhat harmadik felek hirdetéséhez. Ez megmutatja, hogy korábban már meglátogatta weboldalunkat, vagy ellátogatott-e olyan webhelyeket, amelyek hasonló termékeket vagy szolgáltatásokat kínálnak.
  • Megosztása más cégekkel, akikkel üzleti megállapodásaink vannak

    Úgy gondoljuk, hogy segíthet abban, ha tudjuk, hogy termékeit és szolgáltatásait más vállalatok nyújtják-e, vagy más szolgáltatások érdeklik Önt. Ezt arra fogjuk felhasználni, hogy az Ön hozzájárulásával további szolgáltatásokat nyújtson Önnek.

Beleegyezés és hogyan lehet visszavonni az egyetértést

Ha személyes adatait hozzájárulás alapján dolgozzuk fel, akkor joga van bizonyos körülmények között visszavonni ezt az egyetértést. Az opt-out módszerek attól függnek, hogy miként gyűjtötték a hozzájárulást, és elmagyarázzák, mikor adja meg nekünk beleegyezését, pl. Megváltoztathatja véleményét az opt-out link használatával bármely, az ön számára elküldött közvetlen marketing e-mailben.

A hozzájárulást vissza is vonhatja, ha közvetlenül kapcsolatba lép velünk.

Hogyan és hol szerezzük meg személyes adatait?

Ön közvetlenül megadja személyes adatait, amikor kapcsolatba lép velünk, kitölti űrlapjainkat, beszél velünk, vagy meglátogatja weboldalainkat, és a közösségi média fiókjait. Ha további információt szeretne kapni arról, hogy milyen személyes adatokat gyűjt és használ fel weboldalunkon, kérjük, olvassa el ezt a dokumentumot.

Az Ön személyes adatainak biztosító által történő felhasználásának és tárolásának teljes részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: dataprotection@abgrouppackaging.com, írásban

Adatvédelmi vezérlő
AB Csoport Csomagoló Kft
Blessington ipari ingatlan
Blessington
Wicklow megye
Írország
Irányítószám: W91 W898

Mennyi ideig tartjuk meg személyes adatait?

Az Ön személyes adatait mindaddig tároljuk és használjuk, amíg kapcsolatba lép velünk. Ezt követően is megtartjuk, ahol panaszkezelésre, a katasztrófa utáni helyreállításhoz szükséges rendszer-biztonsági másolatokra van szükség, és ameddig a vonatkozó rendeletek előírják.

Cél

Ennek az irányelvnek az a célja, hogy meghatározza az ABGP irányelveit a különféle típusú adatok megőrzésére.

Kör

Ennek az irányelvnek a hatálya kiterjed a vállalati adatokra, amelyeket a vállalat tulajdonában lévő, a társaság által bérelt és egyéb módon a társaság által biztosított rendszerekben és adathordozókban tárolnak, függetlenül a helytől.

Vegye figyelembe, hogy bizonyos adatok megőrzésének szükségességét a helyi, az iparági előírások előírhatják, és megfelelnek az EU általános adatvédelmi rendeletének (GDPR), valamint az 1988 adatvédelmi törvénynek és az 2003 adatvédelmi (módosítási) törvénynek.

Politika

Tárgy elérési kérelme:

Az alany hozzáférési kérelmeit írásban kell benyújtani az adatvédelmi ellenőr számára. Minden olyan adatot megadnia kell, amely segít az összes esetleges adat azonosításában és megtalálásában (pl. Korábbi címek, ügyfélszámla-számok). Az ABGP kérheti személyazonosságának igazolását is.

Az adatok megőrzésének okai

Az ABGP nem akarja csupán a „mindent megtakarítani” megközelítést alkalmazni. Ez nem praktikus vagy költséghatékony, és túlzott terhet róna a vállalat és az informatikai személyzet számára a folyamatosan növekvő mennyiségű adat kezelésére.

Néhány adatot azonban meg kell őrizni az ABGP érdekeinek védelme, a bizonyítékok megőrzése és általában a bevált üzleti gyakorlatnak való megfelelés érdekében. Az adatmegőrzés néhány oka a következő:

  • Pereskedés
  • Balesetek kivizsgálása
  • Biztonsági esemény kivizsgálása
  • Szabályozási követelmények
  • Szellemi tulajdon megőrzése

Adatmegőrzés

Az Ön adatai birtoklásának időtartama számos tényezőtől függ, például a szabályozási szabályoktól és az Ön számára nyújtott pénzügyi termék típusától. Ezek közé a következők tartoznak:

  • A törvényekben és rendeletekben szereplő vagy a hatóságok által megállapított szabályozási szabályok
  • A termék, amelyet Önnek nyújtottunk.
  • Függetlenül attól, hogy Ön és az ABGP között jogi vagy valamilyen más típusú vita van-e egymással vagy egymással.
  • Az adatok típusa, amelyeket Önről tartunk.
  • Akár Ön, akár egy szabályozó hatóság felkéri bennünket, hogy érvényes okból megőrizzük.
  • Használjuk-e az Ön adatait hosszú távú statisztikai modellezéshez, feltéve, hogy az ilyen modellezés nem befolyásolja az Önnel kapcsolatban hozott döntéseket.
  • Általános szabályként az Ön adatait egy meghatározott ideig megőrizzük azt követően, hogy a tranzakció befejeződött, vagy ha Ön már nem ügyfél.

Titkosított adatok megőrzése

A titkosító kulcsokat ugyanazzal az időtartammal kell megőrizni, mint a dekódoláshoz használt adatokat.

Az adatok megsemmisítése

Az adatok megsemmisítése az adatmegőrzési politika kritikus eleme. Az adatok megsemmisítése biztosítja, hogy az ABGP hatékonyan használja fel az adatokat, ezáltal az adatkezelés és az adatkeresés költséghatékonyabbá válik. Az egyes adatok megsemmisítésének pontosságát az Adatmegőrzési Szabályzat tartalmazza.

Amikor a megőrzési időkeret lejár, az ABGP-nek aktívan meg kell semmisítenie a jelen irányelv hatálya alá tartozó adatokat. Ha egy alkalmazott úgy érzi, hogy bizonyos adatokat nem szabad megsemmisíteni, meg kell határoznia az adatokat felettesének, hogy megfontolható legyen az irányelv alóli kivétel.

Az ABGP kifejezetten arra utasítja az alkalmazottakat, hogy ne pusztítsanak el adatokat az irányelv megsértésével. Különösen tilos az olyan adatok megsemmisítése, amelyek a munkavállalók számára károsak lehetnek önmagára nézve, vagy az adatok megsemmisítése a törvény vagy a társasági politika megsértése céljából.

Egyéb politikák alkalmazhatósága

Ez a dokumentum az ABGP összehangolt biztonsági politikájának része. Más irányelvek vonatkozhatnak a jelen dokumentumban tárgyalt témákra, és mint ilyenek, az alkalmazandó irányelveket szükség szerint felül kell vizsgálni.

Javítás vagy törlés joga

Ha téves adatokat tárolunk rólad, akkor joga van az adatok módosításához. Ezenkívül joga van arra, hogy minden adatot töröljön. Nem kötelezzük olyan adatok helyesbítését vagy törlését, amelyek megakadályozzák Önt a szerződéses kötelezettségeinek teljesítésében, vagy ahol személyes adataink törvényes célú feldolgozására (beleértve a megőrzését is) van szükségünk, a rendeletekkel, törvényekkel vagy adatvédelmi törvényekkel összhangban.

Gyermekek adatainak védelme

Webhelyünk nem szól 13 („Gyerekek”) kor alatti személyekkel. Tudatosan nem gyűjtünk személyes azonosítható adatokat az 13 alatt élő gyermekektől. Ha Ön szülő vagy gyám, és rájön, hogy esetleg szüleink beleegyezése nélkül gyűjtöttünk egy gyermek személyes adatait, kérjük, azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtehessük az adatokat kiszolgálóinkról.

Hogyan lehet kapcsolatba lépni az AB Group Packaging céggel

Üdvözöljük a véleményünket a weboldalunkon és az adatvédelmi politikánkon. Ha kérdéseivel vagy észrevételeivel szeretne kapcsolatba lépni velünk, kérjük, küldjön egy e-mailt a dataprotection@abgrouppackaging.com címre.

Változások a jelen adatvédelmi politika

Az AB Group Packaging fenntartja a jogot ezen adatvédelmi nyilatkozat módosítására. Ha és amikor adatgyűjtési gyakorlataink megváltoznak, módosítjuk ezt az adatvédelmi nyilatkozatot. Javasoljuk, hogy ellenőrizze ezen az oldalon gyakran az adatvédelmi nyilatkozat lényeges változásait vagy egyéb módosításait. Bármikor felveheti velünk a kapcsolatot:

  • Hozzáférést kérjen az ABGP-ről rólad kapcsolatos adatokhoz
  • Helyesbítsen minden adatot, amelyet az ABGP tartalmaz rólad.
  • Törölje az ABGP veled kapcsolatos bizonyos adatait

Ha további kérdése van az ABGP adatgyűjtésével és tárolásával kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő címen:

Tel: + 353 (45) 865611

E-mail: dataprotection@abgrouppackaging.com

Írj neki:
Adatvédelmi vezérlő
AB Csoport Csomagoló Kft
Blessington ipari ingatlan
Blessington
Wicklow megye
Írország
W91 irányítószám W898

Honlap (ok): www.abgrouppackaging.com