• Výrobce nadnárodních papírových sáčků

      Specializujeme se na dodávky velkoobjemovým zákazníkům v následujících tržních sektorech. Ať už jsou vaše specifikace jakékoli, můžeme přizpůsobit tašky a služby tak, aby vyhovovaly rozpočtu.

      Zeptejte se teď
    • Naše produkty

    • Unikátní nabídka

      jídlo jít papírové tašky

      Therm SealTM Papírové sáčky FSC / PEFC, ideální pro udržování jídla horkého nebo studeného během přepravy. Ideální jak pro doručení, tak pro jídlo.

    • Nejpřátelštější nosič RePapaPac®Nature

      Repapapac - opakovaně použitelný papírový sáček

      První pro průmysl papírových tašek, který vám přináší společnost AB Group Packaging. RePapaPac®, opakovaně použitelný papírový sáček je „nejpřátelštější přepravce Natures“. 100% opakovaně použitelný, super silný, odolný vůči vodě a roztržení a udržitelný. Tento produkt se rychle stává alternativou k silnějším plastovým sáčkům pro zákazníky, kteří chtějí snížit množství plastů ve svých prodejnách.

    • Poskytujeme mnoho různých scénářů pro kupující:

      Pracujeme s velkoobjemovými kupci „od nového do papírového sáčku“ přecházejícími od plastových sáčků.
      Můžeme projektovat správu přechodů všech nebo částečných portfolií dodávek z plastu na papír.
      Spolupracujeme s kupujícími, kteří hledají nového nebo druhého dodavatele pro své papírové tašky.

      Zeptejte se teď
    • Naše služby

    • Uhlíkové neutrální produkty

      Uhlíková neutrální taška

      Zelené energetické efektivní procesy čistého vzduchu a etický dodavatelský řetězec z nás činí přirozenou volbu.

    • Globální dodavatelský řetězec

      Globální dodavatelský řetězec

      Primárním posláním AB Group Packaging je zaručená dodávka. Používáme ERP systémy k vytváření strategií, které vždy uspokojí poptávku. Vždy máte tašky ve správné velikosti, na správném místě a ve správný čas a v rámci svého rozpočtu.

    • Papírové tašky na vědomí planety

      Trvale udržitelné hospodaření s lesy, čistá energie a výroba z uhlíkových neutronů činí z papírových sáčků AB Group přirozenou volbu.

      Zeptejte se teď
    • Ocean Friendly

      Vyčistěte moře pomocí těsnění a těsnění

      Další informace o naší nejnovější iniciativě k zavedení certifikace „Ocean Friendly“ pro papírové výrobky.

    • Lesy pro budoucnost

      Sazenice stromů

      Úzce spolupracujeme s našimi zákazníky a dodavateli s cílem dodávat trvale udržitelný papír. K dispozici je papír s certifikací PEFC a FSC.

    • Místní a globální odpovědnost

      Řeka UK

      Používáme přísné kontroly kvality a životního prostředí, abychom zajistili nejvyšší úroveň ochrany životního prostředí ve všech našich lokalitách.

    • Inovativní partnerství pro lepší papírové tašky

      Spolupráce s výrobci papíru, technickými institucemi a zákazníky při definování způsobu, jakým papírové tašky uspokojí budoucí poptávku.

      Zeptejte se teď
    • Myšlení mimo tašku

      Inovace v sáčku

      Specializujeme se na nejmodernější konstrukce taškových tašek pomocí udržitelného papíru.

    • Navrženo pro vaši značku

      papírový sáček design

      Náš designérský tým jsou odborníci na udržování konzistence značky napříč komplexními projekty na různých místech a jazycích.

    • Certifikace Ocean Friendly

      Delfíni surfování v čistém oceánu

      Spolupracujeme společně s partnerskými papírnami na vývoji certifikátů pro udržení čistoty našich vod.

    • Nadnárodní výrobce velkoobjemových papírových tašek

      Tři strategicky umístěné závody poskytují vysoce kvalitní papírové sáčky a flexibilní řešení balení pro místní, národní a nadnárodní značky.

      Zeptejte se teď
    • O nás

    • Strategická umístění = optimální zásobování

      Mapa zemí

      Díky třem výrobním závodům ve Velké Británii, Irsku a Španělsku a velké skladové kapacitě jsme ideální pro dodávky po celém světě.

    • Etický dodavatelský řetězec

      Obrázek etického dodavatelského řetězce

      Náš dodavatelský řetězec neustále sledujeme, abychom zajistili, že splňuje nejvyšší etické standardy.

  • Kontakt

Ochrana osobních údajů

Úvod

Společnost AB Group Packaging a její dceřiné společnosti (ABGP) jsou pevně odhodlány chránit osobní údaje. Toto prohlášení o ochraně osobních údajů popisuje proč a jak shromažďujeme a používáme osobní údaje a poskytuje informace o právech jednotlivců. Vztahuje se na osobní údaje, které nám byly poskytnuty, a to jak jednotlivci, tak ostatními. Osobní údaje, které nám byly poskytnuty, můžeme použít k jakémukoli účelu popsanému v tomto prohlášení o ochraně osobních údajů nebo jak je uvedeno jinak v okamžiku sběru

Osobní údaje jsou jakékoli informace týkající se identifikované nebo identifikovatelné živé osoby. ABGP zpracovává osobní údaje pro četné účely a způsoby sběru, zákonné základy zpracování, použití, zveřejnění a doby uchovávání se pro každý účel mohou lišit.

Při shromažďování a používání osobních údajů je naší zásadou transparentnost, proč a jak zpracováváme osobní údaje. Další informace o našich konkrétních zpracovatelských činnostech naleznete v příslušných částech tohoto prohlášení.

Vaše práva

V celé Evropě vstoupily v platnost nové zákony o ochraně údajů, které vám dávají více práv a možností volby, jak se vaše data používají. Obecné nařízení o ochraně údajů (GDPR) posiluje vaše práva na to, jak společnosti vaše údaje používají. Souhrn těchto práv je následující.

  • Právo na přístup - máte právo požádat o kopii informací, které o vás máme.
  • Právo na opravu - máte právo opravit údaje, které o vás máme, které jsou nepřesné nebo neúplné.
  • Právo na zapomenutí - za určitých okolností můžete požádat o vymazání údajů, které o vás máme, z našich záznamů.
  • Právo na omezení zpracování - pokud existují určité podmínky, mít právo omezit zpracování.
  • Právo na přenositelnost - máte právo na převod údajů, které o vás máme, převedeny do jiné organizace.
  • Právo na námitku - máte právo protestovat proti určitým typům zpracování, jako je přímý marketing.
  • Právo namietat proti automatizovanému zpracování, včetně profilování - máte také právo na právní účinky automatizovaného zpracování nebo profilování.
  • Právo na soudní přezkum: v případě, že ABGP odmítne vaši žádost na základě práva na přístup, poskytneme vám důvod, proč.

Všechny výše uvedené žádosti budou zaslány, pokud se do zpracování vašich osobních údajů zapojí třetí strana.

Irská republika viz– www.dataprotection.ie

Údaje, které shromažďujeme a jak je využíváme

Pokud na svůj web zadáte svou e-mailovou adresu, použije ji pouze společnost ABGP. Naší zásadou je nepředávat e-mailové adresy třetím stranám bez předchozího souhlasu. Při interakci s námi přijímáme a ukládáme určité typy dat. Například, stejně jako mnoho webových stránek, používáme „cookies“ a při přístupu na web získáváme určité typy dat. Cookies jsou malé kousky dat, které jsou uloženy prohlížečem na pevném disku počítače a umožňují nám poskytovat funkce, jako je zapamatování vaší adresy. Soubory cookie mohou být ze zařízení odstraněny nebo blokovány, pokud si budete přát. Většina webových prohlížečů soubory cookie automaticky přijímá, ale můžete jej změnit tak, aby je nemohl přijímat. Můžeme také použít souhrnné informace a statistiky pro účely sledování používání webových stránek, abychom nám pomohli rozvíjet webové stránky a naše služby, a můžeme takové souhrnné informace poskytovat třetím stranám. Tyto statistiky nebudou zahrnovat údaje, které lze použít k identifikaci jakéhokoli jednotlivce. Můžeme shromažďovat osobní údaje o vás, pokud se rozhodnete je poskytnout v různých sekcích této webové stránky, abychom vám poskytli informace nebo nabídku. Data, která nám poskytnete, budou použita při vaší žádosti o cenovou nabídku, k poskytnutí informací nebo ke zlepšení webu a našich produktů a služeb.

Jak chráníme vaše data

Internet není bezpečné médium. Na ochranu vašich dat však bylo vynaloženo veškeré úsilí. Zavedli jsme různé bezpečnostní postupy stanovené v této politice. Firewally se používají k blokování neoprávněného přenosu na naše servery a tyto servery jsou umístěny na bezpečném místě, ke kterému mají přístup pouze oprávněné osoby. Vaše data jsou šifrována, důvěrná a jsou ukládána pouze pro zákonné účely. Všichni zaměstnanci dodržují interní postupy a jsou vyškoleni, aby vaše data byla v bezpečí.

Zveřejnění stranám 3rd

Vaše osobní údaje neprodáváme, neobchodujeme ani nepronajímáme ostatním. Naší zásadou je nepředávat osobní údaje třetím stranám bez předchozího souhlasu. Můžeme poskytovat souhrnné statistiky o uživatelích, vzorcích provozu a souvisejících údajích o stránkách renomovaným třetím stranám, ale tyto statistiky nebudou zahrnovat žádné údaje umožňující osobní identifikaci.

Možná budeme muset zveřejnit jména našich zákazníků / dodavatelů, aby vyhověli předpisům 2014 o nakládání s odpady, abychom tyto informace poskytli radě. Zpracování těchto údajů je v souladu s čl. 6.1 písm. C) GDPR zákonné, protože platí následující kritéria: zpracování je nezbytné pro splnění zákonné povinnosti, které správce podléhá;

Za určitých okolností může ABGP zpřístupnit osobní údaje orgánům činným v trestním řízení, pokud je žádost oprávněná. Za takových okolností ABGP v případě potřeby vyhledá pomoc našich právních poradců.

Shromažďování a používání osobních údajů

Osobní údaje používáme k uspořádání transakcí vaším jménem, ​​jak bylo dohodnuto s vámi, ke službě našim zákazníkům a našim dodavatelům a jakýmkoli jiným běžným obchodním transakcím. Musíme mít zákonný základ pro shromažďování a používání osobních údajů.

Potřebné pro vaši smlouvu:

Abychom vám mohli poskytovat naše služby, musíme sbírat a používat vaše osobní údaje. To zahrnuje mimo jiné vaše jméno, kontaktní údaje a podrobnosti o bankovním účtu obchodního účtu. Omezujeme přístup k jakýmkoli citlivým osobním údajům a jejich použití. Vytváříme také nové osobní údaje.

Osobní údaje jsou uchovávány a používány;

  • Zpracujte své objednávky nebo dodávky nebo jiné obchodní činnosti;
  • Vydávat nebo přijímat platby;
  • Poskytnout vám informace o našem podnikání;
  • Poskytovat péči o zákazníka a servis; a
  • Obraťte se na vás, abyste vás informovali o všech důležitých opatřeních, která byste mohli potřebovat.

Vyžadováno zákonem:

Vaše osobní údaje používáme k dodržování zákonů a předpisů, jako jsou;

  • Podávání zpráv regulačním orgánům;
  • Vedení řádných knih a záznamů.

Můžeme shromažďovat určité osobní údaje, abychom dodrželi zákon proti praní špinavých peněz.

Oprávněný zájem:

Vaše osobní údaje používáme pro naše oprávněné zájmy, jak je uvedeno níže. Tím nejsou dotčena vaše práva na soukromí. Věříme, že toto použití prospívá našim zákazníkům. Máte-li jakékoli dotazy, můžete nás kontaktovat pomocí kontaktních údajů v tomto Prohlášení o ochraně osobních údajů.

Statistická analýza

  • Můžeme kombinovat a seskupovat osobní údaje pro analýzu, abychom nám pomohli porozumět našim zákazníkům a rozvíjet pro vás lepší služby.
  • Souhrnná data používáme k propagaci našich služeb a produktů

Váš souhlas

Musíte nám dát souhlas, abychom shromažďovali a používali osobní údaje klasifikované jako citlivé nebo pro určitá použití vašich osobních údajů. Máte možnost poskytnout souhlas, či nikoli. Až shromáždíme váš souhlas, vysvětlíme, na co to potřebujeme a jak můžete v budoucnu změnit názor.

  • Profily
  • direct marketing

    Rádi bychom vás mohli kontaktovat ohledně nabídek a služeb napříč naší skupinou společností, odděleně od vaší komunikační politiky. Digitální marketingový obsah vám zašleme pouze v případě, že máme váš souhlas. Používáte-li náš web, můžete souhlasit s inzercí třetích stran. To ukazuje, zda jste již dříve navštívili náš web nebo navštívili jakýkoli web nabízející podobné produkty nebo služby.
  • Sdílení s jinými společnostmi, s nimiž máme obchodní ujednání

    Věříme, že vám může pomoci, pokud víme, zda máte produkty a služby poskytované jinými společnostmi nebo zda vás mohou zajímat další služby. Použijeme je k poskytnutí dalších služeb s vaším souhlasem.

Souhlas a jak odvolat souhlas

Pokud vaše osobní údaje zpracováváme na základě souhlasu, máte právo za určitých okolností tento souhlas odvolat. Metody opt-out budou záviset na tom, jak byl souhlas získán, a budou vysvětleny, když nám dáte svůj souhlas, např. Můžete změnit názor pomocí odkazu na opt-out v jakýchkoli e-mailech s přímým marketingem, které vám byly zaslány.

Souhlas také můžete odvolat přímým kontaktováním nás.

Jak a kde získáme vaše osobní údaje?

Své osobní údaje nám poskytujete přímo, když nás kontaktujete, vyplníte naše formuláře, promluvíte s námi nebo navštívíte naše webové stránky a účty sociálních médií. Další informace o tom, jaké osobní údaje jsou shromažďovány a používány na našem webu, naleznete v tomto dokumentu.

Podrobné informace o tom, jak vaše osobní údaje používají a ukládají vaše pojišťovny, můžete nás kontaktovat e-mailem dataprotection@abgrouppackaging.com písemně na adresu

Kontrolér ochrany dat
AB Group Packaging Ltd
Blessington Industrial Estate
Blessington
County Wicklow
Irsko
PSČ: W91 W898

Jak dlouho uchováváme vaše osobní údaje?

Vaše osobní údaje uchováváme a používáme tak dlouho, dokud s námi máte vztah. Rovněž to držíme za tímto účelem tam, kde musíme vyřizovat stížnosti, zálohování systému potřebná pro zotavení po katastrofě a tak dlouho, jak je to nutné podle příslušných předpisů.

Účel

Účelem této politiky je upřesnit pokyny ABGP pro uchovávání různých typů dat.

Rozsah

Rozsah této zásady se vztahuje na všechna firemní data uložená v systémech a médiích vlastněných společností, pronajatých společností a jinak společností bez ohledu na umístění.

Povšimněte si, že potřeba uchovávat určité údaje může být nařízena místními, průmyslovými předpisy a bude v souladu s obecným nařízením EU o ochraně údajů (GDPR) a zákonem 1988 o ochraně údajů a zákonem 2003 o ochraně údajů (dodatek).

Politika

Žádost o přístup k předmětu:

Žádosti o přístup k předmětům musí být podány písemně Kontrolnímu úřadu ochrany údajů. Musíte uvést veškeré údaje potřebné k identifikaci a nalezení všech údajů, které můžeme mít (např. Předchozí adresy, čísla zákaznických účtů). ABGP může také požádat o ověření vaší identity.

Důvody pro uchování dat

ABGP si nepřeje jednoduše přijmout přístup „vše uložit“. To není praktické ani nákladově efektivní a vedlo by to k nadměrnému zatížení společnosti a zaměstnanců IT při řízení neustále rostoucího množství dat.

Některá data však musí být zachována, aby byla chráněna zájmy ABGP, uchovány důkazy a obecně dodržovány správné obchodní praktiky. Mezi důvody uchovávání dat patří:

  • Soudní spory
  • Vyšetřování nehod
  • Vyšetřování bezpečnostních incidentů
  • Regulační požadavky
  • Ochrana duševního vlastnictví

Zachování dat

Doba, po kterou jsou vaše údaje uloženy, závisí na řadě faktorů, jako jsou regulační pravidla a typ finančního produktu, který jsme vám poskytli. Mezi tyto faktory patří:

  • Regulační pravidla obsažená v zákonech a nařízeních nebo stanovených orgány
  • Produkt, který jsme vám poskytli.
  • Zda jste vy a ABGP v právním nebo jiném sporu s jinou osobou nebo mezi sebou.
  • Typ údajů, které o vás máme.
  • Zda nás nebo regulační orgán požádá, abychom jej z platných důvodů uchovali.
  • Zda vaše data použijeme pro dlouhodobé statistické modelování za předpokladu, že takové modelování neovlivní žádné rozhodnutí, které o vás učiníme.
  • Obecně platí, že vaše data uchováváme po stanovenou dobu po datu, kdy byla transakce dokončena nebo přestanete být zákazníkem.

Uchovávání šifrovaných dat

Šifrovací klíče musí být zachovány po stejnou dobu jako data, která slouží k dešifrování.

Zničení dat

Zničení dat je kritickou součástí politiky uchovávání dat. Zničení dat zajišťuje, že ABGP bude data efektivně využívat, a tím zefektivňuje správu a získávání dat. Přesně to, jak by měla být některá data zničena, je uvedeno v Zásadách uchovávání dat.

Po uplynutí doby uchovávání musí ABGP aktivně zničit data, na která se tato politika vztahuje. Pokud má zaměstnanec pocit, že by některá data neměla být zničena, měl by údaje identifikovat svému nadřízenému, aby bylo možné zvážit výjimku z této politiky.

ABGP konkrétně nařizuje zaměstnancům, aby nezničili data v rozporu s touto politikou. Zničování dat, které může zaměstnanec pociťovat jako škodlivé pro sebe, je zvláště zakázáno nebo zničení dat ve snaze zakrýt porušení zákona nebo firemní politiky.

Použitelnost dalších politik

Tento dokument je součástí soudržné sady bezpečnostních zásad ABGP. Na témata uvedená v tomto dokumentu se mohou vztahovat další zásady, a proto by příslušné zásady měly být podle potřeby přezkoumány.

Právo na opravu nebo vymazání

Pokud o vás máme nesprávné údaje, máte právo na jejich změnu. Dále máte právo na vymazání veškerých údajů, které jste nám poskytli. Nejsme povinni opravovat nebo mazat údaje, které by vám bránily v plnění vašich smluvních závazků nebo kde jsme povinni zpracovávat (včetně uchovávání) vaše osobní údaje pro zákonné účely v souladu s předpisy, zákony nebo zákony o ochraně údajů.

Ochrana soukromí dětí

Naše webové stránky se nezabývají nikým do věku 13 („Děti“). Nebudeme vědomě shromažďovat osobní údaje od dětí pod 13 přímo. Pokud jste rodič nebo zákonný zástupce a zjistíte, že jsme mohli shromažďovat osobní údaje od dítěte bez souhlasu rodičů, okamžitě nás kontaktujte, abychom mohli podniknout kroky k odstranění dat z našich serverů.

Jak kontaktovat AB Group Packaging

Vítáme vaše názory na náš web a naše zásady ochrany osobních údajů. Pokud byste nás chtěli kontaktovat s případnými dotazy nebo připomínkami, pošlete e-mail na dataprotection@abgrouppackaging.com

Změny zásad ochrany osobních údajů

AB Group Packaging si vyhrazuje právo změnit toto Prohlášení o ochraně osobních údajů. Pokud se změní naše postupy sběru dat, upravíme toto Prohlášení o ochraně osobních údajů. Doporučujeme vám, abyste na této stránce často kontrolovali jakékoli podstatné změny nebo jiné změny tohoto prohlášení o ochraně osobních údajů. Můžete nás kdykoli kontaktovat na:

  • Požádejte o přístup k údajům, které o vás má ABGP
  • Opravte všechna data, která o vás ABGP obsahuje.
  • Vymažte některá data, která o vás má ABGP

Pokud máte další dotazy ohledně shromažďování a ukládání dat ABGP, kontaktujte nás na adrese:

Tel: + 353 (45) 865611

E-mail: dataprotection@abgrouppackaging.com

Napsat:
Kontrolér ochrany dat
AB Group Packaging Ltd
Blessington Industrial Estate
Blessington
County Wicklow
Irsko
PSČ W91 W898

Webové stránky): www.abgrouppackaging.com