• Производител на многонационални хартиени торби

      Ние сме специализирани в предлагането на купувачи с голям обем за следните пазарни сектори. Каквато и да е вашата спецификация, можем да персонализираме чанти и услуги, за да изчислим бюджета.

      Запитване сега
    • нашите продукти

    • Уникално предложение

      храна за отиване на хартиени торби

      ТермопечатTM FSC / PEFC хартиени торбички, идеални за поддържане на храна топла или студена по време на транзит. Идеален както за доставка, така и за храна.

    • RePapaPac®Nature's Friendlyst Carrier

      Repapapac - хартиена торба за многократна употреба

      Първо за производството на хартиени торби, донесено ви от AB Group Packaging. RePapaPac®, Хартиената торбичка за многократна употреба е „Природата приятелски носител“. 100% за многократна употреба, супер силен, устойчив на вода и разкъсване и устойчив. Този продукт бързо се превръща в алтернатива на по-дебелите пластмасови торбички за клиенти, които искат да намалят количеството пластмаса в магазините си.

    • Ние обслужваме много различни сценарии за купувачи:

      Ние работим с купувачи с голям обем „нови за хартиени пликове“, преминаващи далеч от найлоновите торби.
      Ние можем да проектираме управление на преходи на всички или частични портфейли за доставка от пластмаса към хартия.
      Работим с купувачи, които търсят нов или втори доставчик за техните хартиени торби.

      Запитване сега
    • Нашите услуги

    • Въглеродни неутрални продукти

      Въглеродна неутрална чанта

      Зелените енергийно ефективни, чисти въздушни производствени процеси и етичната верига на доставки ни правят естествен избор.

    • Глобална верига за доставки

      Глобална верига за доставки

      Основната мисия на AB Group Packaging е гарантирана доставка. Ние използваме ERP системи, за да създаваме стратегии, които винаги да отговарят на търсенето. Винаги имате чанти в точния размер, на точното място и в точното време и в рамките на вашия бюджет.

    • Планетни хартиени торби

      Устойчивото управление на горското стопанство, чистата мощност и неутралното производство на въглерод правят хартиените торби на AB Group естествен избор.

      Запитване сега
    • Ocean Friendly

      Чисто море със Sealions и тюлени

      Научете повече за най-новата ни инициатива за въвеждане на „Ocean Friendly“ сертификат за хартиени продукти.

    • Гори за бъдещето

      Дървесни фиданки

      Работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти и доставчици, за да доставяме хартия с устойчиво снабдяване. Налична е PEFC & FSC сертифицирана хартия.

    • Местна и глобална отговорност

      Великобритания река

      Ние използваме строг контрол на качеството и околната среда, за да гарантираме най-високото ниво на опазване на околната среда на всички наши места.

    • Иновативни партньорства за по-добри хартиени торби

      Работа наред с производителите на хартия, техническите институции и клиентите за определяне на начина, по който хартиените торбички отговарят на бъдещото търсене.

      Запитване сега
    • Мислене извън чантата

      Иновация в торба

      Ние сме специализирани в най-новата конструкция на чанти, използвайки устойчива хартия.

    • Проектиран за вашата марка

      дизайн на хартиена торба

      Нашият дизайнерски екип е експерти в поддържането на последователност на марката в сложни проекти на множество места и езици.

    • Ocean Friendly сертификация

      Делфини, сърфиращи в чист океан

      Работа заедно с партньорските хартиени фабрики за разработване на сертификати за поддържане на чисти води.

    • Многонационален производител на хартиени торби с голям обем

      Три стратегически разположени завода осигуряват висококачествени хартиени торбички и гъвкави решения за опаковане за местни, национални и многонационални марки.

      Запитване сега
    • За нас

    • Стратегически места = оптимално предлагане

      Карта на страните

      С три производствени предприятия във Великобритания, Ирландия и Испания, заедно с голям капацитет на склад, ние сме идеално разположени за доставка в целия свят.

    • Етична верига на доставки

      Етично изображение на веригата за доставки

      Ние постоянно следим нашата верига за доставки, за да гарантираме, че тя отговаря на най-високите етични стандарти.

  • Контакти

Политика за Поверителност

Въведение

AB Group Packaging и неговите дъщерни дружества (ABGP) са силно ангажирани с защитата на личните данни. Тази декларация за поверителност описва защо и как събираме и използваме лични данни и предоставя информация за правата на хората. Тя важи за личните данни, предоставени ни, както от самите лица, така и от други. Можем да използваме предоставените ни лични данни за някоя от целите, описани в настоящата декларация за поверителност или както е посочено друго на мястото на събиране

Личните данни са всяка информация, свързана с идентифициран или подлежащ на идентифициране жив човек. ABGP обработва лични данни за многобройни цели и средствата за събиране, законната основа за обработка, употреба, разкриване и задържане за всяка цел може да се различават.

Когато събираме и използваме лични данни, нашата политика е да бъдем прозрачни защо и как обработваме лични данни. За да научите повече за нашите специфични дейности по обработка, моля, отидете на съответните раздели на това изявление.

Вашите права

В цяла Европа влязоха в сила нови закони за защита на данните, които ви дават повече права и избор за това как се използват вашите данни. Общият регламент за защита на данните (GDPR) засилва правата ви относно това как компаниите използват вашите данни. Обобщение на тези права е следното.

  • Право на достъп - имате право да поискате копие на информацията, която държим за вас.
  • Право на поправка - имате право да коригирате данни, които държим за вас, които са неточни или непълни.
  • Право да бъдеш забравен - при определени обстоятелства можете да поискате данните, които държим за вас, да бъдат изтрити от нашите записи.
  • Право на ограничаване на обработката - когато се прилагат определени условия, за да имате право да ограничите обработката.
  • Право на преносимост - имате право да прехвърлите данните, които притежаваме за вас, в друга организация.
  • Право на възражение - имате право да възразите срещу определени видове обработка, като например директен маркетинг.
  • Право на възражение срещу автоматизирана обработка, включително профилиране - вие също имате право да бъдете обект на правни последици от автоматизирана обработка или профилиране.
  • Право на съдебен контрол: в случай, че ABGP откаже вашата заявка при правата на достъп, ние ще ви предоставим причина защо.

Всички горепосочени искания ще бъдат препратени, ако има трета страна, която сме участвали, както посочихме при обработката на вашите лични данни.

За Република Ирландия виж: www.dataprotection.ie

Данните, които събираме и как ги използваме

Ако изпратите своя имейл адрес на уебсайта, той ще се използва само от ABGP. Нашата политика е да не предаваме имейл адреси на трети страни, без предварително да получим вашето съгласие. Ние получаваме и съхраняваме определени видове данни, когато взаимодействате с нас. Например, като много уебсайтове, ние използваме „бисквитки“ и получаваме определени видове данни, когато имате достъп до уебсайта. Бисквитките са малки парченца данни, които се съхраняват от вашия браузър на твърдия диск на компютъра ви и ни дават възможност да предоставим функции като запомняне на вашия адрес. Бисквитките могат да бъдат изтрити от вашето устройство или блокирани, ако желаете. Повечето уеб браузъри автоматично приемат бисквитки, но можете да промените браузъра си, за да не му позволи да ги приеме. Можем също така да използваме обобщена информация и статистика за целите на мониторинга на използването на уебсайтове, за да ни помогнем да развиваме уебсайта и нашата услуга и да предоставяме такава обобщена информация на трети страни. Тази статистика няма да включва данни, които могат да бъдат използвани за идентифициране на всеки индивид. Може да събираме лични данни за вас, ако решите да ги предоставите в различните раздели на този уебсайт, за да ви предоставим информация или оферта. Данните, които предоставяте, ще бъдат използвани за подпомагане на заявката ви за оферта, за предоставяне на информация или за подобряване на уеб сайта и нашите продукти и услуги.

Как защитаваме вашите данни

Интернет не е сигурен носител. Въпреки това са положени всички усилия за защита на вашите данни. Въведохме различни процедури за сигурност, както е посочено в тази политика. Защитните стени се използват за блокиране на неоторизиран трафик към нашите сървъри и тези сървъри са разположени на сигурно място, което може да бъде достъпно само от упълномощен персонал. Вашите данни са криптирани, поверителни и се съхраняват само за законни цели. Всички членове на персонала следват вътрешни процедури и са обучени да пазят вашите данни безопасни и сигурни.

Разкриване на 3rd страни

Ние не продаваме, не търгуваме или даваме под наем вашите лични данни на други. Нашата политика е да не предаваме лични данни на трети страни, без предварително да получим вашето съгласие. Можем да предоставяме обобщени статистически данни за потребители, модели на трафик и свързани с тях данни на реномирани трети страни, но тази статистика няма да включва лично идентифициращи данни.

Може да се наложи да разкрием имена на нашите клиенти / доставчици, за да спазваме Правилата за опаковане на отпадъците 2014, за да предоставим тази информация на съвета. Обработването на тези данни е законно съгласно член 6.1 (в) от GDPR, тъй като се прилагат следните критерии: обработването е необходимо за спазване на законово задължение, на което администраторът е подчинен;

При определени обстоятелства ABGP може да разкрие лични данни на правоприлагащите органи, при условие че искането е законно. При такива обстоятелства ABGP ще търси помощ от нашите юридически съветници, когато е необходимо.

Събиране и използване на лични данни

Ние използваме лични данни, за да организираме транзакции от ваше име, както е уговорено с вас, за обслужване на нашите клиенти и доставчици и всякакви други нормални бизнес транзакции. Трябва да имаме законова основа за събиране и използване на лични данни.

Необходими за вашия договор:

Трябва да събираме и използваме вашите лични данни, за да предоставим наши услуги за вас, това включва, но не се ограничава до ваше име, данни за контакт и данни за банкова сметка за търговия. Ние ограничаваме достъпа и използването на всякакви чувствителни лични данни. Също така създаваме нови лични данни.

Личните данни се съхраняват и използват;

  • Обработвайте вашите поръчки или доставки или други бизнес дейности;
  • Издаване или получаване на плащания;
  • Предоставяме ви информация за нашия бизнес;
  • Осигуряване на грижа и обслужване на клиентите; и
  • Свържете се с вас, за да ви информираме за всички необходими действия, които може да се наложи да предприемете.

Изисква се от закона:

Ние използваме вашите лични данни, за да спазваме закона и разпоредбите като;

  • Отчитане пред регулаторите;
  • Водене на подходящи книги и записи.

Можем да събираме определени лични данни, за да се съобразим със Закона за борба с изпирането на пари.

Законна лихва:

Ние използваме вашите лични данни за законните ни интереси, както е показано по-долу. Това не засяга вашите права за поверителност. Вярваме, че тези употреби ползват нашите клиенти. Можете да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, използвайки данните за контакт на настоящото известие за поверителност.

Статистически анализ

  • Можем да комбинираме и групираме лични данни за анализ, за ​​да ни помогнем да разберем нашите клиенти и да развием по-добри услуги за вас.
  • Използваме обобщени данни, за да помогнем за популяризирането на нашите услуги и продукти

Вашето съгласие

Трябва да дадете съгласието си за събиране и използване на лични данни, класифицирани като чувствителни или за определени приложения на вашите лични данни. Вие имате избор да дадете съгласие или не. Когато съберем вашето съгласие, ще ви обясним за какво имаме нужда и как можете да промените решението си в бъдеще.

  • профилиране
  • Директен маркетинг

    Бихме искали да можем да се свържем с вас относно оферти и услуги от цялата ни група компании, отделно от вашите политически комуникации. Ще ви изпратим дигитално маркетингово съдържание само когато имаме вашето съгласие. Когато използвате нашия уебсайт, можете да дадете съгласие за реклама на трети страни. Това ни показва дали сте посетили нашия уебсайт преди или сте посетили уебсайтове, предлагащи подобни продукти или услуги.
  • Споделяне с други компании, с които имаме бизнес споразумения

    Вярваме, че може да ви помогне, ако знаем дали имате продукти и услуги, предоставяни от други компании, или ако други услуги може да ви представляват интерес. Ще използваме това, за да ви предоставим допълнителни услуги с вашето съгласие.

Съгласие и как да изтеглите съгласието

Ако обработваме вашите лични данни въз основа на съгласието, имате право да го оттеглите при определени обстоятелства. Методите за отказ ще зависят от начина, по който е получено съгласието и ще бъдат обяснени, когато ни дадете съгласието си, напр. Можете да промените решението си, като използвате линка за отказ във всички имейл адреси за директен маркетинг, изпратени до вас.

Можете също да оттеглите съгласието, като се свържете директно с нас.

Как и къде получаваме вашите лични данни?

Предоставяте ни вашите лични данни директно, когато се свързвате с нас, попълвате нашите формуляри, говорите с нас или посещавате нашите уебсайтове и акаунти в социалните медии. За повече информация относно това какви лични данни се събират и използват на нашия уебсайт, моля, прегледайте този документ.

За пълни подробности как вашите лични данни се използват и съхраняват от вашия застраховател, можете да се свържете с нас по имейл dataprotection@abgrouppackaging.com писмено на

Контролер за защита на данните
AB Group Packaging Ltd
Blessington Industrial Estate
Blessington
Графство Уиклоу
Ирландия
Пощенски код: W91 W898

За колко време съхраняваме личните ви данни?

Ние съхраняваме и използваме вашите лични данни, стига да имате връзка с нас. Задържаме го и след това, когато трябва да обработваме жалби, за резервни копия на системата, необходими за възстановяване при бедствия и толкова дълго, колкото е необходимо съгласно съответните разпоредби.

Цел

Целта на тази политика е да определи указанията на ABGP за запазване на различни видове данни.

Обхват

Обхватът на тази политика обхваща всички данни на компанията, съхранявани на собственост на дружеството, наети от дружеството, и по друг начин предоставени от дружествата системи и медии, независимо от местоположението.

Обърнете внимание, че необходимостта от запазване на определени данни може да бъде обусловена от местни, отраслови разпоредби и ще спазва Общия регламент за защита на данните (GDPR) и Закона за защита на данните 1988 и Закона за защита на данните (изменение) 2003.

Политика на магазина ни

Заявка за достъп до предмет:

Исканията за достъп на субекта трябва да се отправят писмено до Администратора за защита на данните. Трябва да посочите всички подробности, необходими за идентифицирането и намирането на всички данни, които можем да имаме (например предишни адреси, номера на клиентски акаунти). ABGP може също да поиска да потвърди вашата самоличност.

Причини за запазване на данни

ABGP не желае просто да възприеме подход „спаси всичко“. Това не е практично или рентабилно и би натоварило прекомерно тежестта на компанията и ИТ персонала при управлението на непрекъснато нарастващия обем данни.

Някои данни обаче трябва да бъдат запазени, за да се защитят интересите на ABGP, да се запазят доказателства и като цяло да се съобразят с добрите бизнес практики. Някои причини за запазване на данни включват:

  • съдебен спор
  • Разследване на произшествия
  • Разследване на инцидентите със сигурността
  • Нормативни изисквания
  • Запазване на интелектуалната собственост

Запазване на данни

Продължителността на времето, в което държим вашите данни, зависи от редица фактори, като регулаторни правила и вида на финансовия продукт, който сме ви предоставили. Тези фактори включват:

  • Нормативните правила, съдържащи се в закони и подзаконови актове или определени от властите
  • Продуктът, който сме ви предоставили.
  • Дали вие и ABGP сте в правен или някакъв друг вид спор с друго лице или един с друг.
  • Типът данни, които държим за вас.
  • Независимо дали вие или регулаторен орган ни моли да го запазим по уважителна причина.
  • Независимо дали използваме вашите данни за дългосрочно статистическо моделиране, при условие че такова моделиране не влияе на решение, което вземаме за вас.
  • Като общо правило, ние съхраняваме вашите данни за определен период след датата, на която транзакцията е приключила или вие престанете да бъдете клиент.

Запазване на криптирани данни

Ключовете за шифроване трябва да бъдат запазени за същия период като данните, които те използват за декриптиране.

Унищожаване на данни

Унищожаването на данни е критичен компонент на политиката за запазване на данни. Унищожаването на данни гарантира, че ABGP ще използва данните ефективно, като по този начин прави управлението на данните и извличането на данни по-икономично. Точно как определени данни трябва да бъдат унищожени, е обхванато в Политиката за запазване на данни.

Когато срокът на задържане изтича, ABGP трябва активно да унищожава данните, обхванати от тази политика. Ако служителят смята, че определени данни не трябва да бъдат унищожени, той трябва да идентифицира данните на своя ръководител, така че да може да се разглежда изключение от политиката.

ABGP специално насочва служителите да не унищожават данни в нарушение на тази политика. Унищожаването на данни, които служителят може да почувства вредни за самия себе си, е особено забранено или унищожаването на данни в опит да се прикрие нарушение на закона или политиката на компанията.

Приложимост на други политики

Този документ е част от сплотения набор от политики за сигурност на ABGP. Към темите, обхванати в този документ, могат да се прилагат други политики и като такива приложимите политики следва да бъдат преразгледани при необходимост.

Право на коригиране или изтриване

Ако държим на погрешни данни за вас, имате право да промените данните. Освен това имате право всички данни, които сте ни дали, да бъдат изтрити. От нас не се изисква да поправяме или изтриваме данни, които биха ви попречили да изпълнявате договорните си задължения или когато от нас се изисква да обработваме (включително да запазваме) вашите лични данни за законна цел в съответствие с разпоредби, закони или актове за защита на данните.

Защита на децата

Нашият уебсайт не адресира никого на възраст под 13 („Деца“). Ние не събираме съзнателно лични данни от деца под 13 директно. Ако сте родител или настойник и разберете, че може да сме събрали лични данни от дете без съгласието на родителя, моля, свържете се с нас незабавно, за да можем да предприемем стъпки за премахване на данните от нашите сървъри.

Как да се свържете с AB Group Packaging

Приветстваме вашите мнения относно нашия уебсайт и нашата Политика за поверителност. Ако искате да се свържете с нас по някакви въпроси или коментари, моля изпратете имейл на dataprotection@abgrouppackaging.com

Промени в тази декларация за поверителност

AB Group Packaging си запазва правото да променя настоящата Декларация за поверителност. Ако и когато нашите практики за събиране на данни се променят, ние ще променим настоящата Декларация за поверителност. Съветваме ви да проверявате често тази страница за всякакви съществени промени или други промени в тази Декларация за поверителност. Можете да се свържете с нас по всяко време за:

  • Поискайте достъп до Данни, които ABGP има за вас
  • Коригирайте всички данни, които ABGP има за вас.
  • Изтрийте определени данни, които ABGP има за вас

Ако имате допълнителни въпроси относно събирането и съхранението на данни на ABGP, моля, свържете се с нас на:

Тел: + 353 (45) 865611

Електронна поща: dataprotection@abgrouppackaging.com

Пиши на:
Контролер за защита на данните
AB Group Packaging Ltd
Blessington Industrial Estate
Blessington
Графство Уиклоу
Ирландия
Пощенски код W91 W898

Уебсайт (и): www.abgrouppackaging.com